ارديبهشت 16, 808 102دفعه

محفل فراغت محصلین تعلیم و تربیه

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)

جشن فراغ التحصیلی  دانشجویان دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت زبان و ادبیات دری 27 میزان 1398:

بیش از 100 دانشجویی که  در رشته زبان و ادبیات دری مشغول فرا گیری تحصیل بودند هشتمین دور فراغت خویش را در تالار دانشگاه راه سعادت با حضور هیئت علمی دانشگاه، وکلای شورای ولایتی، نماینده قول اردوی 209 شاهین، معارف و مهمانان گرامی جشن گرفتند.

محفل طبق آجندا برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز و سپس دوکتور سید حیدر احمدی بلندی رئیس دانشگاه راه سعادت فراغت دانشجویان را تبریک و تهنیت عرض نموده ضمن خوش آمدید پیرامون اهمیت زبان و ادبیات دری در جامعه صحبت نمود.

عبدالحی "سلیمی" رئیس دانشکده تعلیم و تربیه دانشجویان را امیدی برای آینده این کشور خوانده و آنان را در راستای فرا گیری علم و دانش بیشتر تشویق نمود متعاقباًَ داکتر  افضل حدبد رئیس شورای ولایتی به نمایندگی مردم بلخ از هیئت رهبری دانشگاه راه سعادت بخاطر فراهم کردن بستر علم و دانش برای هموطنان خویش اظهار سپاس و تشکری کرد.

دانشگاه راه سعادت افتخار می کند که در خدمت نسل جوان قرار دارد و زمینه تلاش و پویایی را برای فرزندان بلخ بامی مساعد می سازد.

آخرین ویرایش در چهارشنبه, 22 آبان 1398 ساعت 08:58