تازه ترین خبرها

نوشته شده توسط
14, -2667

ارديبهشت 26, 809

در این همایش به تعداد ۱۸۰ دانشجو از دانشکده های حقوق، انجنیری، اقتصاد و تعلیم و تربیه اشتراک نموده بودند، با حضور دکتور محمد صالح مصلح رئیس دانشگاه، صالح محمد خلیق رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ، معاونان و رؤسای دانشکده های دانشگاه، اساتید، فرهنگیان و دانشجویان با تلاوت آیات کلام الله مجید و با پخش سرود ملی کشور آغاز یافت.

نخست دکتور محمد صالح مصلح رئیس دانشگاه راه سعادت ضمن عرض خوش آمدید و تبریکات به خانواده های محصلین و با تقدیم سلام، تحیات و تبریکات مؤسس و دبیر کل دانشگاه های راه سعادت «الحاج غلام سرور سعادت» به خانواده های محصلین و اساتید گرامی، فرمود: دانشگاه نهاد علمیست که از یک سو به ترویج علم و اندیشه می پردازد و از سوی دیگر متعهد است تا به آرمان های تاریخی و علمی کشور پایبند بماند و مکانی باشد برای امنیت فکری و روانی فرزندان شما. هدف از برگزاری این محفل بحث ارتباط میان خانواده ها، آشنایی آن ها با همدیگر و حضور آن ها دریک مرکز علمی است. براه اندازی پرسش نامه ها به محصلین جهت اینکه آن ها چقدر از کارکردهای دانشگاه رضایتمندی دارند و تشکیل شوراهای خانواده ها جهت رفع چالش ها و به نمایش گذاشتن دستاورد های محصلین و تشویق آن ها بیانات ارزشمندی را ایراد فرمودند.

سپس صالح محمد خلیق رئیس اطلاعات و فرهنگی ولایت بلخ با عرض تبریکات به خانواده های محصلین و روز جهانی همبستگی زنان، موضوعاتی پیرامون جایگاه و نقش زنان در جامعه و اهمیت برگزاری چنین همایش ها سخنانی را ایراد فرمودند.

در اخیر استاد فروازن اکبریار به نمایندگی از اساتید طبقه اناث دانشگاه ضمن سپاسگذاری از خانواده های محصلین، موضوعاتی پیرامون خصوصیات دانشجویان و حمایت آنها از طرف خانواده ها، اهمیت و نقش زنان در تاریخ و جایگاه آن ها در کشور سخنرانی کرد.

همایش با توزیع تقدیرنامه ها از سوی هیئت رهبری دانشگاه و خانواده های محصلین، برای دانشجویان برتر و پذیرایی از مهمانان اختتام یافت.

(کمیته فرهنگی)

ارديبهشت 03, 1397

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی-فرهنگی میان دانشگاه راه سعادت و ادارۀ اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ روز چهارشنبه 23 حوت سال روان امضاء گردید. طی این تفاهم‌نامه جوانان بی‌بضاعت و دانش‌پژوهان عزیز می‌توانند با تخفیف ویژه تا درجۀ کارشناسی (لیسانس) در این دانشگاه تحصیل نمایند.

(کمیته فرهنگی دانشگاه)

ارديبهشت 03, 1397

اعلان کاریابی مطلب ویژه

نوشته شده توسط

اعلان کاریابی

دانشگاه راه‌سعادت در دانشکده‌های انجنیری، حقوق، شرعیات و تعلیم و تربیه به اساتید واجد شرایط با درجات علمی دوکتورا، ماستری و لیسانس ضرورت دارد:

- دانشکده انجنیری دیپارتمنت برق ۴ نفر
- دانشکده حقوق دیپارتمت قضا و سارنوالی ۲ نفر
- دانشکده شرعیات دپیارتمنت فقه و قانون ۱ نفر
- دانشکده شرعیات دیپارتمنت تعلیمات اسلامی ۲ نفر
- دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت فزیک ۴ نفر
- دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت کیمیا ۲ نفر
- دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت ادبیات پشتو ۲ نفر
- دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت بیولوژی ۱ نفر

دواطلبان محترم می‌توانند الی تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۱۰ با اسناد دست داشته خویش به ریاست دانشگاه راه‌سعادت مراجعه نمایند.

اسناد مورد نیاز:
1. اصل ترانسکریپت به زبان فارسی
2. اصل دیپلوم
3. اصل تذکره تابعیت
4. اصل مکتوب ارزیابی وزارت تحصیلات عالی (مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاه‌های خارج از کشور)

نوت: به درجات علمی بالاتر ارجحیت داده می‌شود.

29, -2634