تازه ترین خبرها

دیدگاه و مأموریت دانشکده تعلیم و تربیه دانشگاه راه سعادت

دیدگاه و مأموریت دانشکده شرعیات دانشگاه راه سعادت

29, -2666

جشن فراغ التحصیلی  دانشجویان دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت زبان و ادبیات دری 27 میزان 1398:

بیش از 100 دانشجویی که  در رشته زبان و ادبیات دری مشغول فرا گیری تحصیل بودند هشتمین دور فراغت خویش را در تالار دانشگاه راه سعادت با حضور هیئت علمی دانشگاه، وکلای شورای ولایتی، نماینده قول اردوی 209 شاهین، معارف و مهمانان گرامی جشن گرفتند.

محفل طبق آجندا برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز و سپس دوکتور سید حیدر احمدی بلندی رئیس دانشگاه راه سعادت فراغت دانشجویان را تبریک و تهنیت عرض نموده ضمن خوش آمدید پیرامون اهمیت زبان و ادبیات دری در جامعه صحبت نمود.

عبدالحی "سلیمی" رئیس دانشکده تعلیم و تربیه دانشجویان را امیدی برای آینده این کشور خوانده و آنان را در راستای فرا گیری علم و دانش بیشتر تشویق نمود متعاقباًَ داکتر  افضل حدبد رئیس شورای ولایتی به نمایندگی مردم بلخ از هیئت رهبری دانشگاه راه سعادت بخاطر فراهم کردن بستر علم و دانش برای هموطنان خویش اظهار سپاس و تشکری کرد.

دانشگاه راه سعادت افتخار می کند که در خدمت نسل جوان قرار دارد و زمینه تلاش و پویایی را برای فرزندان بلخ بامی مساعد می سازد.

ارديبهشت 16, 808

مرداد 17, 1398

در این همایش به تعداد ۱۸۰ دانشجو از دانشکده های حقوق، انجنیری، اقتصاد و تعلیم و تربیه اشتراک نموده بودند، با حضور دکتور محمد صالح مصلح رئیس دانشگاه، صالح محمد خلیق رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ، معاونان و رؤسای دانشکده های دانشگاه، اساتید، فرهنگیان و دانشجویان با تلاوت آیات کلام الله مجید و با پخش سرود ملی کشور آغاز یافت.

نخست دکتور محمد صالح مصلح رئیس دانشگاه راه سعادت ضمن عرض خوش آمدید و تبریکات به خانواده های محصلین و با تقدیم سلام، تحیات و تبریکات مؤسس و دبیر کل دانشگاه های راه سعادت «الحاج غلام سرور سعادت» به خانواده های محصلین و اساتید گرامی، فرمود: دانشگاه نهاد علمیست که از یک سو به ترویج علم و اندیشه می پردازد و از سوی دیگر متعهد است تا به آرمان های تاریخی و علمی کشور پایبند بماند و مکانی باشد برای امنیت فکری و روانی فرزندان شما. هدف از برگزاری این محفل بحث ارتباط میان خانواده ها، آشنایی آن ها با همدیگر و حضور آن ها دریک مرکز علمی است. براه اندازی پرسش نامه ها به محصلین جهت اینکه آن ها چقدر از کارکردهای دانشگاه رضایتمندی دارند و تشکیل شوراهای خانواده ها جهت رفع چالش ها و به نمایش گذاشتن دستاورد های محصلین و تشویق آن ها بیانات ارزشمندی را ایراد فرمودند.

سپس صالح محمد خلیق رئیس اطلاعات و فرهنگی ولایت بلخ با عرض تبریکات به خانواده های محصلین و روز جهانی همبستگی زنان، موضوعاتی پیرامون جایگاه و نقش زنان در جامعه و اهمیت برگزاری چنین همایش ها سخنانی را ایراد فرمودند.

در اخیر استاد فروازن اکبریار به نمایندگی از اساتید طبقه اناث دانشگاه ضمن سپاسگذاری از خانواده های محصلین، موضوعاتی پیرامون خصوصیات دانشجویان و حمایت آنها از طرف خانواده ها، اهمیت و نقش زنان در تاریخ و جایگاه آن ها در کشور سخنرانی کرد.

همایش با توزیع تقدیرنامه ها از سوی هیئت رهبری دانشگاه و خانواده های محصلین، برای دانشجویان برتر و پذیرایی از مهمانان اختتام یافت.

(کمیته فرهنگی)

ارديبهشت 03, 1397

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی-فرهنگی میان دانشگاه راه سعادت و ادارۀ اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ روز چهارشنبه 23 حوت سال روان امضاء گردید. طی این تفاهم‌نامه جوانان بی‌بضاعت و دانش‌پژوهان عزیز می‌توانند با تخفیف ویژه تا درجۀ کارشناسی (لیسانس) در این دانشگاه تحصیل نمایند.

(کمیته فرهنگی دانشگاه)

ارديبهشت 03, 1397