کمیته فرهنگی دانشگاه

دیدگاه و مأموریت دانشکده شرعیات دانشگاه راه سعادت

چهارشنبه, 16 ارديبهشت 808 ساعت 00:09

محفل فراغت محصلین تعلیم و تربیه

جشن فراغ التحصیلی  دانشجویان دانشکده تعلیم و تربیه دیپارتمنت زبان و ادبیات دری 27 میزان 1398:

بیش از 100 دانشجویی که  در رشته زبان و ادبیات دری مشغول فرا گیری تحصیل بودند هشتمین دور فراغت خویش را در تالار دانشگاه راه سعادت با حضور هیئت علمی دانشگاه، وکلای شورای ولایتی، نماینده قول اردوی 209 شاهین، معارف و مهمانان گرامی جشن گرفتند.

محفل طبق آجندا برنامه با تلاوت آیات کلام الله مجید آغاز و سپس دوکتور سید حیدر احمدی بلندی رئیس دانشگاه راه سعادت فراغت دانشجویان را تبریک و تهنیت عرض نموده ضمن خوش آمدید پیرامون اهمیت زبان و ادبیات دری در جامعه صحبت نمود.

عبدالحی "سلیمی" رئیس دانشکده تعلیم و تربیه دانشجویان را امیدی برای آینده این کشور خوانده و آنان را در راستای فرا گیری علم و دانش بیشتر تشویق نمود متعاقباًَ داکتر  افضل حدبد رئیس شورای ولایتی به نمایندگی مردم بلخ از هیئت رهبری دانشگاه راه سعادت بخاطر فراهم کردن بستر علم و دانش برای هموطنان خویش اظهار سپاس و تشکری کرد.

دانشگاه راه سعادت افتخار می کند که در خدمت نسل جوان قرار دارد و زمینه تلاش و پویایی را برای فرزندان بلخ بامی مساعد می سازد.

پنج شنبه, 17 مرداد 1398 ساعت 04:12

ثبت نام جریان دارد

پنج شنبه, 28 -2635 ساعت 05:12

کانکور خزانی سال ۱۳۹۸

تفاهم‌نامۀ همکاری علمی-فرهنگی میان دانشگاه راه سعادت و ادارۀ اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ روز چهارشنبه 23 حوت سال روان امضاء گردید. طی این تفاهم‌نامه جوانان بی‌بضاعت و دانش‌پژوهان عزیز می‌توانند با تخفیف ویژه تا درجۀ کارشناسی (لیسانس) در این دانشگاه تحصیل نمایند.

(کمیته فرهنگی دانشگاه)